Παρασκευή 10 Μαΐου 2013




ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΉ ΣΙΩΠΉ.......ΓΙΑΤΊ?

ΦΟΒΆΣΤΕ? ΣΑΣ ΑΠΕΙΛΟΎΝ? ΣΥΓΚΑΛΎΠΤΕΤΕ ΚΆΤΙ? ΜΙΛΉΣΤΕ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΔΙΌΤΙ Ο ΛΑΌΣ ΈΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΝΑ ΓΝΩΡΊΖΕΙ. 


Μακαριώτατε, κύριε Νίκο Αναστασιάδη πρόεδρε της δημοκρατίας, κύριε Γιαννάκη Ομήρου πρόεδρε της βουλής, και κύριε Δημήτρη Χριστόφια τέως πρόεδρε της δημοκρατίας.
Ο λόγος για μια εκπομπή του διαδικτυακού σταθμού artFM radio που έγινε χθες στις 6μμ. Σε συνέντευξη τους οι κ.κ. Εμμανουήλ Λαμπράκης νομίζω καθηγητής ιατρικής σε κάποιο πανεπιστήμιο της Αμερικής και πρόεδρος της οργάνωσης END End National Debt, και Βαλσαμάκης αξιωματούχος της ιδίας οργάνωσης, έκαναν εκτεταμένη ενημέρωση για την υπόθεση του κυρίου Αρτέμη Σώρρα  από την Πάτρα ο οποίος επιμένει ότι έχει κατατεθειμένα στο όνομα της Κυπριακής Δημοκρατίας ομόλογα του Αμερικανικού Δημοσίου αξίας περίπου 49 δισ δολάρια Αμερικής για την εξαγορά του Κυπριακού χρέους και απαλλαγή της Κύπρου από την ΤΡΟΪΚΑ.
Η ενημέρωση αφορούσε τες επαφές που είχε ο κύριος Σώρρας όταν επικεφαλής κλιμακίου της END επισκέφθηκε την Κύπρο περί τα τέλη της εβδομάδας του Λαζάρου αρχές Αγίας Εβδομάδας όπου και εγκρίθηκε το μνημόνιο από την βουλή. Ο κύριος Λαμπράκης άφησε αιχμές ότι έγιναν διευθετήσεις τα χρήματα να ευρίσκονταν στην Κύπρο σε μερικές ώρες  και αυτό λόγω της διαφοράς της ώρας μεταξύ Καναδά και Κύπρου για να μην εγκριθή το μνημόνιο και υπαναχώρησε η Κυπριακή πλευρά. 
Επιβεβαιώνουν ότι για την όλην υπόθεση είναι ενημερωμένοι, Αρχιεπίσκοπος του οποίου μάλιστα έπλεξαν και το εγκώμιο για τον πατριωτισμό του. Πρόεδρος της Δημοκρατίας με τον οποίο αν είμαι σωστός συναντήθηκαν και συζήτησαν το θέμα, και Πρόεδρο της βουλής με τον οποίο και πάλιν αν είμαι σωστός για αναβολή της έγκρισης. του μνημονίου από την βουλή.
Δημήτρης Χριστόφιας τέως πρόεδρος ο οποίος κάλεσε την END όταν ήταν πρόεδρος και ότι τρεις η τέσσερις φορές έδωσε εντολή στον διοικητή της κεντρικής τράπεζας να προχωρήσει στην εκταμίευση του ποσού και ο κύριος Δημητριάδης πάντοτε την τελευταία στιγμή τορπίλιζε  την υπόθεση. (σχόλιο δικό μου, ΓΙΑΤΙ? μήπως εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας από την οποία όπως ισχυρίζεται παίρνει και εντολές? ) Διά του λόγου το αληθές επι τούτου επικαλούνται τον κύριο Φλουρέντζο ο οποίος διετέλεσε υπουργός επι κυβερνήσεως Χριστόφια.
Όσον αφορά τον Μακαριώτατον και πάλιν αν κατάλαβα σωστά, όταν ψήφισε η βουλή το μνημόνιο εισηγήθηκε στον κύριο Σώρρα την λύση να αναλάβει η εκκλησία, και τα λεφτά να κατατεθούν σε ειδικό λογαριασμό στην Ελληνική Τράπεζα, Ο μακαριώτατος ζήτησε  να ετοιμαστεί κάποιο έγγραφο πράγμα που έγινε, αναφέρθηκε και κάποια ασθένεια Αρχιεπισκόπου και τελικά το θέμα βρίσκεται πάλιν σε εκκρεμότητα.
Σε άλλη περίπτωση ανάφεραν το όνομα της κυρίας Αντιγόνης Παπαδοπούλλου για άλλη προσφορά πολλών Δισ που και πάλιν τηρείται τρομακτική σιωπή. Επίσης και το όνομα του κυρίου Σαρλή καθώς και ονόματα άλλων επωνύμων.
Κύριε Πρόεδρε  της Δημοκρατίας και κύριε Πρόεδρε της Βουλής στα όμματα ημών του Εκλογικού Σώματος που σας καθίσαμε στους Θρόνους που κατέχετε είστε κατάφωρα εκτεθειμένοι και έχετε υποχρέωση, αν αυτοί οι άνθρωποι είναι απατεώνες να το αποδείξετε, να λάβετε μέτρα εναντίον τους, και να μας προστατεύσετε από την κοροϊδία  Αν εν εναντία περιπτώσει δεν είστε ικανοί να πράξετε τούτο να τα διπλώσετε, να πάτε στα σπίτια σας και να παίζετε κούκλες. Εμείς Χρειαζόμαστε Ηγέτες! Παρεπιπτώντος σας πληροφορώ ότι προχθές ήταν η επαίτιος του απαγχονισμού των ΚΑΡΑΟΛΗ και ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και εμείς που γνωρίσαμε αυτά τα αμούστακα παιδιά έχουμε και έναντι τους μεγάλην ευθύνη.
Ι Δ Ο Μ Ε Ν.      
Γράφει ο Κώστας Τρύφωνος. 
 

1 σχόλιο:

  1. Πολύ καλό το άρθρο και ευχαριστώ για την ενημέρωση. Αυτοί όλοι ακολουθούν την τεχνική του "Δεν απαντώ". Μόνο απο εμάς εξαρτάτε η κατάντια μας και πρέπει όλοι μας σε κάποια στιγμή να συμφωνήσουμε σε μια κοινή λογική και να απαιτήσουμε τα δίκαιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή