Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Αυτά τα σημεία δεν ξερω αν είναι των ΚΑΙΡΩΝ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΝΙΧΡΕΣ ΜΟΥ ΓΝΩΣΕΙΣ
Δημήτρης Αναστασίου
Αγαπητοί φίλοι, μόλις σήμερα βρήκα χρόνο και άκουσα την προχθεσινή συνέντευξη των κ.Λαμπράκη και Βαλσαμάκη στο Art της Κύπρου.Όπως κι εσείς έτσι και γω εντυπωσιάστηκα για άλλη μια φορά από το λόγο του κ.Λαμπράκη.
Οφείλω να ομολογήσω ότι κάποια σημεία της ομιλίας αυτής, όπως για παράδειγμα την ύπαρξη του γονιδίου έψιλον, δεν τα κατανοώ, προφανώς λόγω έλλειψης γνώσης επί των θεμάτων αυτών και ως εκ τούτου επιφυλάσσομαι.
Θα ήθελα όμως να εστιάσω σε μια είδηση που έβγαλε ο κ.Λαμπράκης η οποία αν ισχύει αποτελεί παγκοσμίως σίγουρα τη πιο σημαντική οικονομική-πολιτική είδηση του αιώνα (το αν ισχύει είναι ρητορικό και αφορά όσους δεν γνωρίζουν τι εστί Λαμπράκης).Αναφέρομαι στα λόγια του ακριβώς στο 1:00:40 που αναφέρει ότι η σύμβαση της F.E.D. με το Αμερικάνικο κράτος έληξε πριν από μερικούς μήνες και ΔΕΝ ανανεώθηκε. Όσοι γνωρίζουν ποια ακριβώς ήταν η σχέση της F.E.D. με το κράτος των Η.Π.Α, καταλαβαίνουν ότι αυτό αποτελεί ένα πολύ μεγάλο, ίσως θανάσιμο πλήγμα στο Τέρας των τραπεζών.
Τέλος θα ήθελα να αναδημοσιεύσω εδώ μια παλιότερη σκέψη μου που είχα εκθέσει σε αυτό το forum πριν από ένα μήνα περίπου. Νομίζω ότι ταιριάζει γάντι σαν σχόλιο της συνέντευξής Λαμπράκη...

Aκούω συνεχώς τόσο τον κ.Σώρρα όσο και τον κ.Λαμπράκη να αναφέρονται σε μια μάχη που διαρκεί αιώνες ανάμεσα στο καλό και στο κακό,στο φως και στο σκοτάδι. Νομίζω ότι όλοι οι άνθρωποι επί γης συμφωνούν ότι όντως υπάρχει μια τέτοια συνεχής πάλη. Ανάλογα δε με τις πεποιθήσεις του καθενός οι αντίπαλοι απλά παίρνουν διαφορετικά ονόματα. Άλλοι μιλούν για σατανά, άλλοι για κρόνειες δυνάμεις κ.ο.κ.
Το ερώτημα λοιπόν που τίθεται τώρα είναι αν για πρώτη φορά μετά από χιλιάδες χρόνια ήρθε η ώρα επικράτησης του καλού. Δεν είμαι σε θέση να απαντήσω με βεβαιότητα.
Αυτό όμως που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι για πρώτη φορά οι δυνάμεις του φωτός έχουν κάποια πλεονεκτήματα έναντι σ αυτές του σκότους. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι η αποκάλυψη της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και η ενημέρωση όλων των ανθρώπων του πλανήτη για τα ψέματα στα οποία βασίζονταν η ζωή σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Ακριβώς, μόνο και μόνο η αποκάλυψη της αλήθειας αρκεί για να διαλύσει το σκοταδισμό που μας πνίγει εδώ και πολλές γενιές.
Αυτή τη φορά όμως υπάρχουν και τα κατάλληλα όπλα. Το διαδίκτυο για παράδειγμα, που όσο κι αν το θέλουν κάποιοι δύσκολα μπορούν να το ελέγξουν, αποτελεί ένα πολύ μεγάλο όπλο επειδή μπορεί με αστραπιαίους ρυθμούς να συστρατεύσει στον αγώνα αυτό πάνω από 6 δισεκατομμύρια εν δυνάμει συμμάχους, αρκεί να τους αποκαλύψει την αλήθεια.
Κλείνοντας, θα ήθελα να αναφέρω ότι αισθάνομαι υπερήφανος ως Έλληνας γιατί το ορμητικό ποτάμι φωτός ήδη έχει ξεκινήσει από τη χώρα μου, διαλύοντας στην κυριολεξία κάθε σκιά στο πέρασμά του. Εμπνευστής σ αυτή την προσπάθεια (που δεν πρέπει να έχει αρχηγούς) είναι ο κ.Σώρρας που μπόρεσε απ ότι φαίνεται να στρέψει προς τον εχθρό τα ίδια του τα όπλα.
Like ·  · about an hour ago · 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου