Σάββατο 4 Αυγούστου 2012


Μήνυμα από τους Αρκτούριους - "Η Αληθινή Αυτοκυριαρχία"



 
Αγαπητοί φίλοι,
Έκανα διαλογισμό για την ημερομηνία της 4ης Αυγούστου καθώς υπάρχουν πολλά μηνύματα που υποστηρίζουν ότι η Γαλαξιακή μας Οικογένεια θα αποκαλυφθεί η ίδια την εν λόγω ημερομηνία.

Υπάρχει επίσης μια διοχέτευση λέγοντας, ότι οι Πλειάδειοι θα προσγειωθούν άμεσα  στο Λονδίνο, στους Ολυμπιακούς Αγώνες την ίδια ημέρα.

Έτσι ρώτησα Αρκτούριους  Οδηγούς μου, και  μου απάντησαν ότι η  λειτουργία τους είναι μέρος της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας.

Και εδώ είναι:

Μήνυμα από τους Αρκτούριους :

"Η Αληθινή Αυτοκυριαρχία"

31 Ιουλίου 2012

Αγαπητοί μου!

Όχι, δεν θα προσγειωθούμε! Θα προσγειωθούμε  όταν εσείς και ο πλανήτης σας είναι έτοιμος, όταν έχετε μάθει τη μετάβασή σας στην επόμενη υψηλότερη διάσταση! Η αποκάλυψη της ύπαρξης μας, θα μπορούσε να συμβεί εκείνη την εποχή, αλλά υπάρχουν ακόμα μερικές μελέτες  που προκύπτουν, κυρίως εάν αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνει αυτό, ανάλογα με τις διάφορες περιστάσεις. Όπως είναι οι «προθεσμίες»  «σημεία εστίασης» για εμάς για πιθανότητες, αλλά όχι δεσμευτικού χαρακτήρα  δράσεις. Έχουμε να κάνουμε με μια ποικιλία περιστάσεων για τις οποίες όλα τα μέρη πρέπει να ληφθούν υπόψη.

Παρακαλούμε να κατανοήσετε, όσο δύσκολο  και αν είναι αυτό για σας, ότι δεν είμαστε μία αρμάδα από σωτήρες!

 Η ανάληψη είναι μια πνευματική διαδικασία, στην πρώτη θέση. Και σε αυτή την ειδική στιγμή, είναι σε τελική ανάλυση,   επίσης φυσική.

Όλοι έχετε επιλέξει, να ενσαρκωθείτε  αυτή τη στιγμή στη Γαία, και ως εκ τούτου,  θα έχετε τη μεγάλη ευκαιρία για ένα ποιοτικό άλμα στην εξελικτική διαδικασία σας σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι οι ψυχές σας δεν είναι ήδη Θείες, αλλά τη διαδικασία την κατέχετε βιώνοντάς την στο σκοτάδι, , και να φέρνετε πίσω το σκοτάδι στο φως, είναι η εργασία που έχετε συμφωνήσει να κάνετε.

Με αυτόν τον τρόπο θα υποστηρίζεστε με κάθε βοήθεια από εμάς και πολλά άλλα Όντα  του Φωτός ενεργειακά,  για τον καθαρισμό και τη θεραπεία σας. Αλλά η δουλειά είναι δική σας, εσείς πρέπει να περπατήσετε το μονοπάτι και γι 'αυτό είστε εδώ.

Παρακαλούμε να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας: ο Χριστιανισμός,  έχει κηρύξει  πάνω από 1000 χρόνια, και έχει μιλήσει για  την πεποίθηση, ότι ο Ιησούς είναι ο Λυτρωτής σας, απλώς να"πιστεύετε"  σε αυτόν. Με άλλα λόγια, μπορείτε να   πετύχετε τη σωτηρία από  απλή «πεποίθηση».

Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές, αν αυτό θα ήταν δυνατό σύμφωνα με την κοσμικούς  και πνευματικούς  νόμους, όλοι οι Χριστιανοί, οι οποίοι πιστεύουν σε αυτό, θα ήταν ήδη απελευθερωμένοι ! Αλλά είναι ακόμα αντικείμενο της παρούσας κατάστασης και μια εκκλησία, η οποία δεν εξυπηρετεί πραγματικά τη συνείδηση
του Χριστού. Με αυτό θα αναγνωρίζετε τα σημάδια αυτής της αίρεσης, που θέλει να σας κρατήσει στα χαμηλότερα επίπεδα της συνείδησης!

Αυτή η ψευδής πίστη στη σωτηρία είναι βαθιά ριζωμένη σε πολλούς από εσάς, χωρίς να το γνωρίζετε. Και έτσι έχετε πάρει αυτό το κατάλοιπο της χριστιανικής πίστης να το χρησιμοποιήσετε στη νέα σας πίστη, την πίστη στη σωτηρία από τη  γαλαξιακές σας  οικογένειες!

Η πνευματική ανάπτυξη είναι μια διαδικασία στην συνείδηση. Δηλαδή, ότι όλα τα  δυσαρεστημένα σχέδια σας , τα συστήματα πεποιθήσεων, οι πεποιθήσεις, τα συναισθήματα, τα πάθη και οι περιορισμοί σας, πρέπει να αναγνωριστούν  και να μετατραπούν, μέχρι που νοητικά να το διευκρινίσετε πλήρως στο βαθμό της ολοκληρωμένης «φώτισης» από το Φως της Θεϊκής Συνειδητότητας!

Αυτή είναι η διαδικασία στην τελειότητας. Και υπάρχουν πολλά μονοπάτια και υπάρχουν πολλά ενδιάμεσα στάδια. Υπάρχουν επίσης πολλοί από εσάς στο δικό σας κόσμο, που ανήκουν σε μας και άλλοι στις  γαλαξιακές οικογένειες,  που ήδη πέρασαν από τη διαδικασία της μετάβασης σε άλλες διαστάσεις. Είναι αυτοί  που εργάζονται μαζί ως Ένα, που εργάζονται σοβαρά με τον φωτισμό του δικού τους  σώματος-νου, για να δημιουργήσουν τελικά το  απαραίτητο ποσοστό του παγκόσμιου πληθυσμού, που μετατοπίζει τον πλανήτη σας σε μια υψηλότερη διάσταση.




Από αυτή την άποψη  έχετε ήδη επιτύχει πολλά. Όλες οι ημερομηνίες που έχουν τις κατευθυντήριες γραμμές. Η διαδικασίας για την μετάβαση σας είναι μια ζωντανή, κυμαινόμενη διαδικασία, και ως εκ τούτου η ημερομηνία 21.12.12 αποτελεί επίσης κατευθυντήρια γραμμή. Επειδή το αποτέλεσμα εξαρτάται από το πόσοι πραγματικά είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε τις ενέργειες σας την ημερομηνία αυτή! Και πράγματι μερικοί θα ανέβουν.

Κατά την αληθινή θεία διαδικασία δεν υπάρχουν  μαγικά, αλλά  πολλοί θέλουν να το πιστεύουν! Υπάρχει επιείκεια, Ναι. Αλλά αυτή η διαδικασία υπόκειται σε ορισμένους πνευματικούς νόμους, που κανείς δεν μπορεί να παρακάμψει, αλλά οι οποίοι εξυπηρετούν τη δική  σας  αληθινή γνώση.

Η αυξανόμενη αποκάλυψη των  κοινών πρακτικών  ελεγκτών σας και ότι θα γίνετε συνειδητοί,
εξυπηρετεί επίσης τη δική σας διαδικασία ανάπτυξης! Μόλις γίνετε συνειδητοί  αυτής της πραγματικότητας, η αληθινή πνευματική πορεία σας μπορεί να ξεκινήσει, εάν το επιλέξετε! Θα σας δείξουν τα θέματα που θα πρέπει να μετατρέψετε τον εαυτό σας: όπως τις αντιδράσεις σας, τους φόβους σας, τις κρίσεις σας, την πίστη σας στο σκοτάδι, να προχωρήσετε  πέρα από αυτό! Αυτό είναι το περί τίνος πρόκειταιΟι ημερομηνίες δεν έχουν σημασία, αλλά ο βαθμός, στον οποίο θα επιτευχθεί η  πραγματική αυτοκυριαρχία. Πρόκειται για το Φως-διαδικασία, και όχι για κάποια ηθική αυτο-βελτίωση!

Η  διαδικασία του φωτός  περιλαμβάνει τη νέα γνώση της αληθινής Θείας ταυτότητας σας, όχι μόνο σε σκέψεις και ιδέες, αλλά ως την πραγμάτωσή της θεϊκής συνειδητότητας, η οποία φαίνεται, επίσης, μέσω της χειροπιαστής φυσικής μεταμόρφωσης.


Είμαστε εδώ, αν χρειαστείτε τη βοήθειά μας, να ενισχυθεί η διαδικασία σας, να σας ενθαρρύνουμε και θα σας παράσχουμε  τις μυήσεις, εάν είναι απαραίτητες, για την υποστήριξη της εξέλιξης σας στη συνείδηση.

Όλοι ξέρετε ότι οι δυνάμεις του φωτός αυξάνονται συνεχώς στον πλανήτη σας. Υπηρετούν ακριβώς τις δικές σας εξελίξεις, να ξεπεράσετε τον εαυτό σας σε όλα αυτά που δεν είναι του Φωτός για την ενωτική αγάπη.

Δεν θα εξυπηρετούσατε την πνευματική σας ανάπτυξη, αν δεν εκμεταλλευτείτε αυτή την διαδικασία μάθησης . Θα σας στερούσε σημαντικές εμπειρίες και πρακτικές, οι οποίες θα ήταν  απαραίτητες, έτσι ώστε να μπορείτε να μάθετε πραγματικά να κυριαρχείτε  πάνω  στη δυαδικότητα και στις χαμηλότερες δονήσεις, όπως την ψευδαίσθηση της περιορισμένης γνώσης, το  διαχωρισμό και τα βάσανα. Αν δεν  πάρετε έστω και μόνο μία φορά πίσω σας την "αδιευκρίνιστη" κατάσταση, προτού να ενσαρκωθείτε στη γη, όλη την επιχείρηση σας με την πρόθεση να επιστρέψει από την πολύ χαμηλή πυκνότητα στη Θεία Συνείδηση, με την πλήρη συγκομιδή της δικιά σας δουλειά, θα έχετε αποτύχει.


Απλώνονται πολλές παρανοήσεις! Οι ελεγκτές σας αρέσκονται  να παίζουν με τα παραμύθια και τη μαγεία, για να σας τυφλώνουν! Είναι απαραίτητο  να βλέπετε μέσα από αυτό! Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα για την έναρξη της διαδικασίας με πλήρη κυριαρχία

Ευλογημένοι!
Είμαστε οι Αρκτούριοι!


Κανάλι :  Ute

1 comment:

Αν σήμερα 4 Αυγούστου και μετά από τες πομπόδεις αποκαλήψεις σας, είσαστε άχριστοι, απατεώνες, καιροσκόποι και εκμεταλλευτές της ανθρώπινης άγνοιας. Πάψετε να κοροϊδεύετε τον κόσμο γιατί το τίμημα που θα πληρώσετε θα είναι πολύ βαρύ.
Όλες αυτές οι αερολογίες που μας γράφετε ίσως δεν είναι αερολογίες και να είστε σίγουροι ότι εμείς οι απλοϊκοί άνθρωποι είμαστε μεγενθυντικός καθρέφτης και ότι καθρευτίζετε μποστά μας επιστέφει στο πολλαπλάσιο σε σας είτε καλό είτε κακό.
ReplyDelete

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου