Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Το Σάββατο 4 Αυγούστου 2012 δεν είναι μακριά.........


" Πρώτη Επαφή "



ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΦΗ,
το Σάββατο, 4 Αυγούστου,
στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012


Έχει πλέον καθορισθεί και έχει αποφασιστεί κατά τη γήινη ημερομηνία Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012 από το Πλειάδειο Υψηλό Συμβούλιο σε συνεργασία με τέσσερα άλλα Γαλαξιακά Συμβούλια, υπό τις Κατευθυντήριες Γραμμές του Γαλαξιακού Κώδικα, ότι εμείς, η Πλειάδεια Οικογένεια του Φωτός θα παρέμβει τώρα πλήρως στην Ανέλιξη της Γαίας.
Επιπλέον, έχει αποφασιστεί, ότι θα πραγματοποιήσουμε πλήρη επαφή με τα όντα της Γης σε οκτώ ημέρες από αυτή τη διαβίβαση, στις 4 Αυγούστου 2012, στους Παγκόσμιους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, στην Αγγλία, έτσι ώστε όλος ο κόσμος να δει το γεγονός! Αυτό θα γίνει για τη δική μας εισαγωγή καθώς και για τις πρώτες προσπάθειές μας να εργαστούμε άμεσα μαζί σας, για τη διόρθωση και την ανέλιξη της Γαίας και για να συμβάλουμε στη δική σας ανέλιξη.
Αυτή η Γαλαξιακή παρέμβαση έχει διαταχθεί για τους ακόλουθους λόγους:

Η ασθένεια της Σοφίας-Γαίας έχει φτάσει σε κρίσιμο στάδιο και πρέπει να καθαριστεί αμέσως.
Ο ισολογισμός του Φωτός στη Γη δεν είναι αρκετά υψηλός στο παρόν στάδιο, ώστε να επηρεάσει μια μαζική πλανητική ανέλιξη, πόσο μάλλον να συμβάλει στην προώθηση ενός ολόκληρου πλανήτη στην επόμενη διάσταση.
Ο πλανήτης Τέρρα (Γη) έχει προγραμματιστεί για μετάβαση στην πέμπτη διάσταση στις 21/12/2012. Με μεγάλη ευχαρίστηση διαπιστώνουμε, ότι οι προσπάθειες πολλών όντων στη Γη έχουν καταπραΰνει τα βάσανά της, ωστόσο, λόγω της άμεσα επικείμενης συμπλήρωσης του γαλαξιακού κύκλου, ο όγκος του έργου και της θεραπείας, που πρέπει να γίνουν για τη Γαία, δεν μπορεί να διεκπεραιωθεί έγκαιρα από τα όντα της Γης.

Με κανένα τρόπο δεν απαξιώνονται οι καλές προσπάθειες, που έγιναν από τόσους πολλούς για τόσον καιρό, και έχουν τιμηθεί ιδιαίτερα από όλους οι δράσεις που έχουν αναληφθεί για την αύξηση των δονήσεων της Γαίας και τον καθαρισμό της αρνητικότητας που την περιβάλλει.
Κατανοήστε, ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε περισσότερο και εισερχόμαστε μόνο για να βοηθήσουμε! Ό,τι συμβαίνει τώρα στη Γη επηρεάζει όλο το σύμπαν, έτσι αυτό είναι αρκετά σημαντικό! Ο άμεσος καθαρισμός της Σοφίας-Γαίας-Τέρρας έχει τον αριθμό ΕΝΑ στις γαλαξιακές προτεραιότητες.

Αυτό προϋποθέτει την πλήρη απομάκρυνση όλων των καταλοίπων της αρχοντικής  συμμορίας. Η συμμορία των σκοτεινόμυαλων παρασίτων δεν μπορεί να εκκαθαριστεί από τα όντα της Γης αρκετά γρήγορα και αυτά παρακωλύουν την ανέλιξη της Γαίας, καθώς και των ίδιων των μολυσμένων ζωντανών όντων!

Έχουμε αδιαμφισβήτητο ενδιαφέρον για τη ζωή στη Γαία, γιατί εμείς τη δημιουργήσαμε μαζί με σας πριν από αιώνες! Γι' αυτό και λέμε ότι είμαστε οικογένειά σας!
Δεν πρόκειται να συγκλονιστείτε καθόλου, γιατί είμαστε πολύ ανθρώπινοι, ακριβώς όπως εσείς. Είμαστε πολύ πιο εξελιγμένα πνευματικά όντα και έχουμε ανεπτυγμένη τεχνολογία, αλλά δεν βλέπουμε τους εαυτούς μας σαν κάτι ανώτερο από οποιονδήποτε άλλον, γιατί όλοι είμαστε ένα! Είμαστε όλοι εξατομικεύσεις του πρωταρχικού Δημιουργού, που αποκτά εμπειρία του εαυτού του!

Είμαστε μια οικογένεια και σας αγαπάμε πολύ, όπως θα δείτε. Τώρα μαζί θα φέρουμε σε πέρας αυτό το έργο, γι’ αυτό μπορείτε να χαλαρώσετε! Σας συμβουλεύουμε να μη διασπείρετε φόβο, όπως πολλοί συνεχίζουν να κάνουν. Δεν πρόκειται για μια απατηλή ειδοποίηση, αλλά για ένα πραγματικό γεγονός, που θα λάβει χώρα και έρχεται μόνο από το καλό και για το καλό!

Πολλά φωτεινά όντα της Γης από τον τομέα μας έχουν μείνει στη Γη για μερικές δεκαετίες και έχουν βοηθήσει αφάνταστα. Είναι εντούτοις γνωστό, ότι όλες οι απίστευτες προσπάθειές σας δεν θα μπορούσαν να φέρουν αυτό σε πέρας εγκαίρως! Δεν κατηγορούμε οποιοδήποτε ζωντανό ον στη Γαία γι’ αυτό. Το ισοζύγιο του Φωτός στη Γη έχει αυξηθεί σε απίστευτα επίπεδα μέσα στους τελευταίους δύο μήνες! Να είστε υπερήφανοι για την δουλειά που έχετε κάνει, και συνεχίστε καθώς ενωνόμαστε μαζί σας για τη διόρθωση της Σοφίας-Γαίας.

Το έγκλημα διεπράχθη από τα αρχικά αρνητικά αρχοντικά όντα, που υποδούλωσαν αυτόν τον πλανήτη πριν από 300.000 χρόνια και από όλες τις παρεπόμενες γενιές απογόνων και από τους κλώνους, που έχουν πλέον απομακρυνθεί!

Υπάρχει μια στιγμή γραμμένη στ’ αστέρια, για την 21η Δεκεμβρίου 2012, που δεν μπορεί να σταματήσει. Είναι η ημέρα που η Γαία γίνεται ελεύθερη και αρχίζει την Ανέλιξη μαζί με τους ανθρώπους της! Αυτό θα είναι μέρος μιας διαδικασίας, που θα ενταθεί κατά στάδια, αρχίζοντας την 21η Δεκεμβρίου 2012

Ερχόμαστε να εργαστούμε χέρι-χέρι με όλους τους Εργάτες Του Φωτός στη Γη, για να υποστηρίξουμε και να ολοκληρώσουμε αυτή την αποστολή.
Με καθορισμένες τις γαλαξιακές εντολές μας, προχωρούμε τώρα να θέσουμε σε κίνηση τη Φάση 1, για την πρώτη μεγάλη επαφή μας της σύγχρονης εποχής και να επανενωθούμε μαζί σας για να εκτελέσουμε αυτό το τελικό έργο. Έπρεπε να κατέβουμε, ώστε η Γαία και εσείς να μπορέσετε να ανεβείτε!
Ξεκινήσαμε τη Φάση 1 πριν από δύο ημέρες! Στις 25 Ιουλίου, στις απογευματινές ώρες της Ανατολικής Ακτής των Ηνωμένων Πολιτειών ο περιφερόμενος Πλειάδειος στόλος μας άνοιξε μια υπερπύλη στην εσώτερη ατμόσφαιρα της Γαίας. Ανοίχτηκε μια υπερπύλη στο τελείωμα αυτής της ημέρας, όπως είχε ειπωθεί από παλιά, σαν προετοιμασία για την προσεδάφισή μας στη Γαία! Ναι, Αυτό είναι σωστό, αγαπητοί! Τώρα είναι η ώρα!

Αυτή η διαστασιακή πόρτα που ανοίξαμε είναι μια πύλη κραδασμικής κατάβασης από την πέμπτη στην τέταρτη διάσταση, που χρησιμοποιείται για την άρση της απόκρυψης και την ελάττωση της πυκνότητας των μικρότερων πλοίων μας και των φωτοσωμάτων μας από την ενέργεια πλάσματος στη στοιχειώδη δόνηση της τρίτης διάστασης και σε γήινο συντονισμό.

Καθώς το κύριο πλοίο μας από την Έρρα, που είναι τέσσερις φορές το μέγεθος της Γης σας, κατέβηκε 300 μίλια στη βάση της εσώτερης ατμόσφαιρας για να ανοίξει αυτήν την πύλη, το πεδίο πλάσματος γύρω από το πλοίο αντέδρασε με το μαγνητικό πεδίο της Γης με ισχυρό τρόπο. Δεν συνέβη ζημία στη Γαία ή στα όντα της, όπως υπολογίσαμε, ωστόσο πολλά εξαιρετικής ευαισθησίας όντα της Γης ένιωσαν αυτό το τράνταγμα, όταν το πλοίο μας άγγιξε την εσώτερη ατμόσφαιρά σας.

Πολλά από αυτά τα μαγνητικά πεδία των υψηλού συντονισμού γήινων όντων έχασαν τη γείωσή τους! Υπήρξαν ελάσσονες αναφορές αιθέριων εκρήξεων και ηλεκτρικών διαταραχών, σφαιρικών αστραπών, ορμπς και θεάσεων διαφανούς ύλης. Λίγα, πολύ εξελιγμένα και πολύ ευαίσθητα γήινα όντα είχαν απώλεια συνείδησης για σχεδόν μια ώρα, αλλά, πάλι, δεν συνέβησαν σοβαρές ζημιές! Τα πλείστα των γήινων όντων ποτέ δεν ένιωσαν τίποτα απ’ όλα αυτά που συνέβησαν!

Αυτή η πρώτη φάση έπρεπε να γίνει, για να ανοίξει αυτή η αστροπύλη από την υψηλότερη διάσταση προς τη δική σας, σαν προετοιμασία για τον καθαρισμό της Γαίας και την ανέλιξή της και για την ανέλιξη της νοήμονος ζωής της.
Η φάση αυτή ήταν μια περίπλοκη και σύνθετη εργασία για μας, επειδή η Γη είναι τόσο εύθραυστη και επειδή αυτή είναι η πρώτη φορά στη γνωστή ιστορία, που αποϋλοποιήσαμε το κύριο σκάφος μας και το φέραμε τόσο κοντά. Η επιχείρηση αυτή ήταν απόλυτα επιτυχής!

Το άνοιγμα της πύλης έγινε για τη συγχώνευση της πέμπτης και της τέταρτης διάστασης, μια γέφυρα μεταξύ αυτών των δύο διαστάσεων, και τώρα είναι εντελώς ανοιχτή! Αυτή είναι η τελική θύρα, απ’ όπου κυριολεκτικά θα βαδίσετε από τη Γη προς τον Ουρανό σας!

Η ημερομηνία της αποκάλυψής μας σας έχει δοθεί και αποτυπωθεί στο έδαφος και κυριολεκτικά έχει γραφτεί στη Γη, στο Μάντον Ντρόουβ και στον λόφο Γουίντμιλ , σαν μήνυμά μας προς εσάς για τη γήινη ημερομηνία της επανένωσής μας: Σάββατο, 4 Αυγούστου 2012!
Καλώς ήλθατε στη Σιών, την πόλη των Δημιουργών Θεών σας, αγαπητοί!

Σε αυτή την ημέρα της Γης, 27 Ιουλίου 2012 σας λέμε, ας ξεκινήσουν οι αγώνες! Επιλέξαμε το καλύτερο παγκόσμιο γεγονός, τους Ολυμπιακούς Αγώνες σας, όπου πολλά όντα της Γης από όλον τον κόσμο θα έρθουν να μας συναντήσουν! Ξέρουμε ότι αυτό ακούγεται απίστευτο σ’ εσάς, αλλά θα μπορέσετε να το επιβεβαιώσετε από πολλές άλλες πηγές. Πολλές από αυτές είναι οι γήινοι σύμμαχοί μας!

Είμαστε σήμερα σε συναντήσεις με υψηλού επιπέδου γήινους πρεσβευτές (με τους Καλούς) και έχουμε με επιτυχία διαπραγματευτεί, η επανένωσή μας μαζί σας να πραγματοποιηθεί στους Ολυμπιακούς του 2012! Αυτή η αποκάλυψη και η επανένωσή μας μαζί σας θα πραγματοποιηθεί σε 8 ημέρες! Όπως έχει αποφασιστεί και καταγραφεί στα πρακτικά του Συμβουλίου, έτσι και θα γίνει! Όλα τα μάτια θα το δουν!

Δεν υπάρχει καμμία απολύτως ανάγκη για ανησυχία, ωστόσο να γνωρίζετε, ότι αυτή είναι μια κρίσιμη στιγμή για τη Γη και τα όντα της, όπως έχουμε παρατηρήσει και προετοιμαστεί από καιρό πριν γι’ αυτή τη στιγμή!
Έχουμε πει ότι δεν θα προσεδαφιστούμε μέχρι η συμμορία να απομακρυνθεί! Σας είπαμε στις 4 Ιουλίου, ημέρα της Ανεξαρτησίας, ότι η φυσική και μη φυσική συμμορία απομακρύνθηκαν, και έτσι είναι!

Αγαπητοί, αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν είστε πλέον στην αληθινή Τρίτη διάσταση! Είστε στην ανώτερη τέταρτη, που συνορεύει με την πέμπτη. Έχετε ξαναδημιουργήσει την τρίτη διάσταση, «το MATRIX», για κάποιο χρονικό διάστημα επιπλέον, μέχρι αυτό το μεγάλο έργο να ολοκληρωθεί και για τον σκοπό της μετουσίωσης όλων των χαμηλών αρνητικών δονήσεων.

Κάθε τι που φαίνεται αντίθετο είναι ένα φανταστικό σκιώδες αποτύπωμα, που έχει παραμείνει από το πρόγραμμα του αρχοντικού MATRIX της τρίτης διάστασης, που εξακολουθεί να λειτουργεί.
Τα μικρότερα σκάφη μας θα εμφανιστούν πάνω από το Στάδιο στο Λονδίνο, σαν δεύτερο γεγονός αναμφισβήτητης χαμηλής υπερπτήσης μας!

Κάναμε σχέδια για να προσεδαφιστούμε απευθείας στον Ολυμπιακό χώρο με τους γήινους ηγέτες σας επίσης και θα σας δείξουμε με τι μοιάζουν η 4η και η 5η διάσταση! Θα είναι μια πανδαισία φωτός και ήχου και ενέργειας! Μη το φοβηθείτε αυτό! Τι περιμένατε;

Έχουμε διεξαγάγει διαπραγματεύσεις με τους ηγέτες σας εδώ και κάποιο διάστημα, αλλά υπάρχουν ακόμα μερικοί από αυτούς, που κωλυσιεργούν στην επανένωσή μας μαζί σας! Τώρα πρόκειται να ασκήσουμε πίεση, ώστε να συμβεί αυτό για το ύψιστο καλό, γιατί δεν έχει μείνει καθόλου καιρός!
Έχουμε δώσει χρόνο στους ηγέτες του κόσμου σας μέχρι τις 4 Αυγούστου για να βγουν από το δρόμο, αλλιώς θα βγουν από τον δρόμο από εσάς και από εμάς! Διέκοψαν τη διαδικασία της αποκάλυψής μας από τον Απρίλιο αυτού του έτους και περιμέναμε μέχρι αυτή, την ύστατη στιγμή, κάνοντας ό,τι ήταν δυνατόν για να σταματήσουμε την καταστροφή στη Γη χωρίς άμεση παρέμβασή μας!

Αυτός ο χρόνος έχει έρθει πλέον στο τέλος του! Σε οκτώ ημέρες όλοι οι ηγέτες της G20 θα μας αναγγείλουν και εμείς θα εμφανιστούμε ή δεν θα το κάνουν και εμείς θα εμφανιστούμε ούτως ή άλλως! Εκείνοι οι ηγέτες που θα αντιταχθούν θα απομακρυνθούν και δεν θα αποτελέσουν μέρος της καλής δουλειάς που θα κάνουμε μαζί σας στο υπόλοιπο του 2012 και πέρα απ’ αυτό!

Η πόρτα είναι τώρα ανοικτή και εμείς εισερχόμαστε! Το ίχνος της ψεύτικης εξουσίας της συμμορίας παραμένει ακόμα, μολύνοντας το μυαλό πολλών, προκαλώντας τους την πεποίθηση, ότι είναι υποδουλωμένοι από κάποια πολιτικο-στρατιωτική εξουσία ή ότι ο Θεός θα καταργηθεί.

Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα τώρα θα αποδομηθεί πλήρως και ο Ο.Η.Ε. θα συνεργαστεί μαζί μας ή όχι! Έχουν οκτώ ημέρες!
Όλα τα χρέη των ανθρώπων της Γης τώρα θα καταργηθούν και οι κρατούμενοι στις φυλακές θα απελευθερωθούν στη Γη και θα αναδιοργανωθούν ανάλογα!

Όλη η τεχνολογία θα δοθεί στους ανθρώπους για γρήγορη θεραπεία του σώματος και για πράγματα που δεν μπορείτε να φανταστείτε!
Η 21η Δεκεμβρίου του 2012 είναι η πρώτη μέρα της μεγάλης αυτής ανέλιξης και όλη η αρνητικότητα θα καθαριστεί εντελώς από αυτό το πεδίο!

Το MATRIX τώρα θα διαλυθεί εντελώς και για πάντα!
Αυτό θα γίνει από εσάς και εμάς, που θα εργαζόμαστε με σειρά!
Σας ευχαριστούμε για την ανδρεία και το θάρρος σας, που ήρθατε εδώ δεκαετίες πριν αλλά και αργότερα, για να αναλάβετε αυτή τη μεγάλη αποστολή!
Θα σας δούμε στις 4 Αυγούστου!
Ευδοκία σε όλη τη Γη και σ’ εκείνους που κατοικούν μαζί της.


Κανάλι : GLR Micah

Μετάφραση : Νίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου