Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΕΚΑΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ>


Σίγησε η ΕΡΤ, σίγησε η φωνή της Ελλάδος. ΑΙΣΧΟΣ! Αυτός που υπέγραψε το κλείσιμο της ΕΡΤ προτού βάλει το χέρι στην γραφίδα σκέφτηκε να το βάλει πρώτα στην καρδιά? Μήπως και έχει καρδιά? Αν είχε, δεν θα τολμούσε να ξεριζώσει ταυτόχρονα τάσα συναισθήματα του Έθνους. 
Ε Δ Ω Α Θ Η Ν Α Ι.................ΕΛΛΗΝΕΣ!........Ακόμα μία αποφράς ημέρα για το ΕΘΝΟΣ !
ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΝΑ ! Βάνδαλοι σε άρπαξαν από το λαρύγγι και σού ξερίζωσαν την ΦΩΝΗ.
ΜΑΝΑ ΜΗ ΣΚΙΑΖΕΣΑΙ! Η ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΑΝΤΙΛΑΛΕΪ ΠΑΝΤΟΥ. Στα βουνά, στα Λαγκάδια, στα δρομάκια, στες πηγές και στα ρυάκια, Στην Πίνδο, στην Κρήτη, στην Κύπρο, στα βουνά και τες Θάλασσες. Η Φλογέρα δεν σώπασε, βγες πάρα έξω από κατοικημένη περιοχή και θα την ακούσετε.
Βρε αποβράσματα της κοινωνίας, πως τολμήσατε να αγγίξετε αυτό το Σύμβολο? Γιατί δεν ξεριζώσατε όλους αυτούς τους παρείσακτους που απομυζούν το αίμα και τον ιδρώτα του λαού? Γιατί δεν αφήνετε ένα χαμηλόμισθο να πατά το κουμπί να μεταδίδει τον ήχο της φλογέρας,τον Εθνικό Ύμνο, μερικά παλιά τραγούδα και λίγες παλιές Ελληνικές ταινίες, τζιάπα, μέχρι να περάσει η κρίση. Η μήπως σκοπεύετε να διατηρήσετε την Κρίση επάπειρο?
Σήμα ΕΡΤ & Εθνικός Ύμνος
www.youtube.com
Σῆμα ΕΡΤ (Σόλο φλογέρα «ὁ τσοπανάκος»). Ἐθνικὸς Ὕμνος Ποίηση: Διονύσιος Σολωμός Μουσική: Νικόλαος Μάντζαρος Σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν κόψη τοῦ σπαθιοῦ τὴν τρομερή, ...
Like ·  · Promote · 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου