Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Στο εδώλιο στελέχη τoυ οίκου Moody's για πλαστές αναλύσεις κατά Ελλάδας & Ιταλίας!
Posted: 14 Jul 2012 09:37 AM PDT

Αντί για την Ελλάδα, τελικά οι οίκοι αξιολόγησης θα συναντήσουν τη Νέμεση στην Ιταλία για το έγκλημα που διέπραξαν εις βάρος της χώρας μας, αλλά και άλλων χωρών χρησιμοποιώντας την Ελλάδα ως το πρώτο πιόνι του παζλ για να ρίξουν στο βάραθρο τις οικονομίες και των λοιπών νότιων χωρών της ευρωζώνης.
Kαι κατ'αυτό τον τρόπο να θησαυρίσουν με τα στοιχήματα χρεοκοπίας, αλλά και να δώσουν την δυνατότητα  στους προστάτες τους, τις κρατικές αρχές των χωρών τους, βασικά των ΗΠΑ, να ελέγξουν γεωστρατηγικά χώρες όπως η Ελλάδα ή και η Ιταλία. Χώρες οι οποίες πήγαιναν να ξεφύγουν από τον σφικτό εναγκαλισμό της Δύσης, συνάπτοντας συμφωνίες τεράστιες γεωστρατηγικής και ενεργειακής σημασίας με την Ρωσία.
Μην ξεχνάμε ότι σύμφωνα με όσα έχουν έρθει στο φως από ττα τηλεγραφήματα των υπηρεσιών του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, ο Σίλβιο Μπερλουσκονι που ανακάστηκε σε
παραίτηση λόγω της οικονομικής κρίσης που εν πολλοίς οι ίδιοι οι οίκοι προκάλεσαν, χαρακτηριζόταν από τους Αμερικανούς "φερέφωνο του Πούτιν"!
Ο Αμερικανός πρέσβης στη Ρώμη, Ρόναλντ Σπόλι, ανέφερε στα τηλεγραφήματα ότι ο Ιταλός πρωθυπουργός είχε αναλάβει προσωπικά την εφαρμογή των συμφωνιών με τη Μόσχα.
"Ο Μπερλουσκόνι είναι φερέφωνο του Πούτιν", ανέφερε ο πρεσβευτής και προσέθετε ότι "η οικογένεια του Πούτιν επισκεπτόταν την βίλα του Μπερλουσκόνι στη Σαρδηνία με έξοδα του ίδιου του «Καβαλιέρε». Ενώ και ο Ιταλός πρωθυπουργός είχε επισκεφθεί τη βίλα του Βλ.Πούτιν στο θέρετρο Σότσι".
Τον Ιανουάριο του 2009 ο Ρ.Σπόλι έγραψε ότι «ο Μπερλουσκόνι θαυμάζει το "μάτσο", αποφασιστικό και απολυταρχικό στυλ διακυβέρνησης του Πούτιν που ο Ιταλός πρωθυπουργός θεωρεί ότι μοιάζει με το δικό του».
...
[Message clipped]  View entire message

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου