Ολέθρια κυβερνητική απόφαση στην Κύπρο. 'Ετοιμάζονται να υποδεχθούν έως και 200.000 Σύρους πρόσφυγες

Κύπρος 1
Η Κύπρος έχει έτοιμα σχέδια για να φιλοξενήσει έως και 200.000 πρόσφυγες από τη Συρία, όπου οι συγκρούσεις μεταξύ κυβερνητικών δυνάμεων και ανταρτών έχουν ενταθεί τις τελευταίες εβδομάδες.
 Ένας τόσο μεγάλος αριθμός προσφύγων, που ισοδυναμεί με το ένα τέταρτο του πληθυσμού της Κυπριακής Δημοκρατίας, θα αποτελούσε τεράστια επιβάρυνση για τη Λευκωσία, εν μέσω οικονομικής κρίσης.
 «Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί στη Συρία αλλά στο σχεδιασμό μας υπολογίσαμε ότι θα μπορούσαν να φτάσουν έως και 200.000 πρόσφυγες», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Ανδρέας Μαυρογιάννης. Σύμφωνα με τον υπουργό, μια τέτοια εξέλιξη θα ασκούσε τεράστια πίεση στη Λευκωσία, που θα χρειαζόταν οπωσδήποτε βοήθεια για να ανταποκριθεί.
Και ομως το πάθημα της Ελλάδας φαίνεται οτι δεν εχει γίνει αντιληπτό στούς Κύπριους...Είναι δυνατόν να θέλει να φιλοξενήσει η Κύπρος 200.000 αλλοδαπούς που φυσικά οι περισσότεροι θα είναι χωρίς χαρτιά με την δικαιολογία του πολέμου,και οτι "αυτά τους κάηκαν...στο βομβαρδισμένο σπίτι τους"! Είναι βέβαιο οτι θα εισβάλει στην Κύπρο κάθε καρυδιάς καρύδι,και πολλοί απο αυτούς θα είναι και πράκτορες της Τουρκίας. Με τους Κυπρίους να είναι περί το 1.000.000, οι 200.000 ολοι ΝΕΟΙ  αλλοδαποί που θα έρθουν θα είναι μια ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια της Κυπριακής Δημοκρατίας