Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΒΟΜΒΕΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΗ

2013/04/23

ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΛΑΟ ?

Ο Αρτέμης Σώρρας τον οποίον αποκαλούν Απατεώνα? ή η ηγεσία των Κυπρίων η οποία τηρεί σιγήν ιχθύος? Και από ποιαν πλευρά είναι απαταιώνες? Μήπως και από τες δύο?
Ο Κυπριακός Λαός έχει το δικαίωμα να γνωρίζει και με αυτά τα σημεία και τέρατα που τεκτένονται στην Κύπρο τίποτα δεν μπορεί θεωρηθεί απαράδεκτο και ως αδύνατο να συμβαίνει.  Για  παράδειγμα, ασφαλέστερο  μέρος να φυλάξω τες οικονομίες μου ήταν η τράπεζα, και ξαφνικά ο μεγαλύτερος κλέφτης και με τον νόμο μάλιστα γίνεται η τράπεζα.
Άμα εν ριπή οφθαλμού αυτό έγινε και οι καταθέσεις κουρεύτηκαν, γιατί δηλαδή να μη γινεται τα ΔΙΣ του Σώρρα να είναι κατατεθιμένα όπως ισχυρίζεται?  Μα και απάτη να είναι το κράτος έχει υποχρέωση να εφαρμόσει τον νόμο και να ξεκαθαρίσει την υπόθεση.
Από πλευράς Σώρρα τώρα.  Αφού ρε κύριε δεν είσαι φιλαθρωπικό ίδρυμα και πρόθεση σου δεν είνα η φιλανθρωπεία αλλά είσαι Αγωνιστής γιατί αφίνεις τον κάθε υποτιθέμενο απαταιώνα να κωλισιεργεί  εις βάρος των Συνελλήνων και να μη τους δώσεις τον μπάτσο να γονατίσουν μια και καλή.  Ίδρυσε, Αγόρασε, η ενοικίασε μια τράπεζα και χρηματοδότησε την να βοηθίση την επανεκκίνηση της οικονομίας για να σε παραδεχθεί ο λαός και να προχωρίσης ποιο εύκολα στην κάθαρση.
Σαν κάποιος με το μιαλό ενός απλοϊκού ανθρώπου, αυτά καταλαμβαίνω, και αυτά λέω.



 

 

ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ. ΤΩΡΑ Η ΚΥΠΡΟΣ ΞΕΡΕΙ!!!


 

ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ 

ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ 

ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ.
ΤΩΡΑ Η ΚΥΠΡΟΣ ΞΕΡΕΙ!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου