Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Σχόλια σε δημοσίευμα για τα Δισ των ομογενών




Εδώ υπάρχει μια σοβαρή πρόταση για να απελευθερωθεί η αξιοπρέπεια του Ελληνισμού και αντί κάποια επίσημη αρχή από πλευράς των κυβερνήσεων Ελλάδας και Κύπρου να ερευνήση το θέμα και από επίσημα χείλη να δοθεί μιά σωστή απάντηση στον δοκιμαζόμενο Ελληνισμό,διάφοροι προταγωνιστές του θεάτρου σκιών, ανεβαίνουν στό πανί του καρακιοζοπαίκτη για να πεί ο καθένας την εξηπνωβλακεία του. Και του εαυτού μου συμπεριλαμβανομένου.
Ας είναι.... Ο Ε Λ Λ Η Ν Α Σ πλάστηκε στην γη έξυπνος και κατάντησε Ε Ξ Υ Π Ν Α Κ Ι Α Σ. Δέν πηράζει, τρώγοντας χαστούκια που θα πάμε. Θα συνέλθομε ! ! ! !
Ανώνυμος είπε...
Κύριε Τρύφωνος,
και εγώ τον παρακολουθώ καιρό αυτόν τον άνθρωπο αλλά δεν έχω καταλήξει ακόμα αν είναι τίμιος ή όχι. Επειδή οι καιροί είναι πάρα πολύ πονηροί και επειδή όσο και να θέλουν να το γελοιοποιήσουν ως γεγονός η αλήθεια είναι ότι ΚΥΡΙΩΣ με εμάς τους Έλληνες τα έχουν βάλει αλλά κυρίως επειδή και εδώ αλλά και στην Κύπρο έχει ατέλειωτες ποσότητες πετρελαίου (στο νησί σας, αν δείτε χάρτες που έχουν δημοσιευτεί σχεδόν πνίγεστε γύρω γύρω από πετρέλαιο!!) 
Προσέχετε πάρα πολύ όλοι σας τι πιστεύετε. 
Από την ηλικία σας καταλαβαίνω ότι έχετε πίκρα μέσα σας για όλα όσα έχουν συμβεί και ανυπομονείτε να δείτε ελεύθερη την Κύπρο ξανά. 
Όμως δε νομίζω ότι θα γίνει με αυτόν τον τρόπο, πρέπει να αγωνιστούμε για να ξαναγίνουμε αυτό για το οποίο πλαστήκαμε όπως λέτε.

Αν πάρουμε δε και τις προφητείες -για όποιον τις πιστεύει- ΠΟΥΘΕΝΑ δεν αναφέρεται ότι με αυτόν τον εύκολο τρόπο θα κερδίσουμε τα χαμένα μας εδάφη (και εσείς και εμείς) αντίθετα για σας λένε: 
πως όταν οι Τούρκοι κυνηγιόνται από όλους, Ρώσους, Δυτικούς, κ.λ.π. και θα έχουν αποσύρει αρκετά στρατεύματα από την Κύπρο για να τα χρησιμοποιήσουν αλλού εσείς θα βρείτε ευκαιρία, θα τους την πέσετε και θα πάρετε πίσω άμεσα, σε μια μέρα, τα εδάφη σας.......

ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου