Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΕΝΗ ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΙΩΑΝΝΗ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ !

ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ  ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

 

"ΒΓΗΚΕ Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ, Η ΠΡΕΖΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΗ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΛΑ";-ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ "ΧΩΣΙΜΟ" ZΑΡΟΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ-ΣΑΛΟΣ

Με σκληρές εκφράσεις προς τον αντιπρόεδρο της Βουλής Ιωάννη Δραγασάκη, η βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια, έβαλε αυτή την φορά στο στόχαστρό της, όχι τον ίδιο, αλλά την κόρη του.

Η κυρία Ζαρούλια ανέφερε, μεταξύ άλλων, από το βήμα της Ολομέλειας: «Στον κομμουνιστή Δραγασάκη που μας διάβασε το άρθρο 2 του Συντάγματος. Να μας πει ο κ. Δραγασάκης που βρίσκεται η κόρη του. Βγήκε η κόρη του από την μπουζού, η πρεζού που είναι μπλεγμένη σε κύκλωμα ναρκωτικών και εμπόριο όπλων; Μας είπε παράνομους χθες, μας είπε για πράξεις και γραπτά που παραβιάζουν το σύνταγμα. Δεν έχουμε προσωπικά με τον Δραγασάκη αλλά μη μας πουλάει και πνεύμα από πάνω»!

Από την άλλη ο προεδρεύων, Γιώργος Καλαντζής, επιχείρησε να κρατήσει χαμηλά τους τόνους και περιορίστηκε στο εξής: «Είναι δυνατόν να αναφέρεστε με τέτοιο τρόπο για ένα παιδί; Και εσείς μάνα είστε»!

Να σημειωθεί, ότι η επίθεση της κυρίας Ζαρούλια συνεχίζεται όταν και πάλι από το βήμα της Βουλής επιτέθηκε σε όσους εμποδίζουν -όπως είπε- το «συσσίτιο μόνο για Ελληνες».

Σε εκείνο το σημείο ο κ. Δραγασάκης της επισήμανε ότι διάκριση μεταξύ Ελλήνων και μη παραβιάζει το Σύνταγμα, εμφανώς ταραγμένη του ζήτησε να της δείξει «τον νόμο που λέει τέτοια πράγματα»!

Ο διάλογος είναι χαρακτηριστικός:

Ελένη Ζαρούλια: «Καταγγέλλω των παράνομα εκλεγμένο Δήμαρχο Γιώργο Καμίνη, τον υπουργό προστασίας των μεταναστών Δένδια και τον πρωθυπουργό που προσπαθούν να εμποδίσουν ένα νόμιμα εκλεγμένο κόμμα να ασκήσει το καθήκον του. Η διανομή τροφίμων μόνο για Έλληνες θα γίνει κανονικά και θα είναι μόνο για Έλληνες. Θα διανείμουμε τόνους κρέατος.

Ιωάννης Δραγασάκης: Κυρία Ζαρούλια να σας επισημάνω ότι το Σύνταγμα δεν επιτρέπει διακρίσεις σε Έλληνες και μη

Ελ. Ζαρούλια: Σοβαρά; Εσείς γιατί κάνετε διακρίσεις;

Δραγασάκης: Παραβιάζουν ευθέως το σύνταγμα οι διακρίσεις

Ζαρουλια: Δεν υπάρχει καμία παραβίαση. Που το λέει αυτό. Φέρτε μου το νόμο.

Δραγασάκης: Λέτε εδώ ότι μπορείτε να καταπατάτε το Σύνταγμα;

Ζαρούλια: Δεν είμαστε εμείς οι παράνομοι. Δεν είμαστε κλέφτες. Δεν κάνουμε βίλες και πισίνες

Μετά το τέλος της «πύρινης» ομιλίας της κυρίας Ζαρούλια, ο κ. Δραγασάκης διάβασε τα άρθρα του Συντάγματος που μιλούν για τον σεβασμό και την προστασία του ανθρώπου και εξήγησε ότι με βάση αυτές τις δεσμεύσεις, το Προεδρείο κάνει τις επισημάνσεις σημειώνοντας ότι η παρατήρηση δεν είναι επί του προσωπικού.

Την σκυτάλη από την κυρία Ζαρούλια πήρε ο κ. Ηλίας Παναγιώταρος ο οποίος ανέφερε πως «χθες ο Δραγασάκης είπε πως η συνύπαρξή μας είναι αναγκαστική. Το ξέρουμε, δεν μας απασχολεί, παίζουμε στο δικό σας γήπεδο, με δικούς σας κανόνες και διαιτητές και σας κερδίζουμε κατά κράτος, αυτή είναι η ουσία του πράγματος και θα το πάρετε χαμπάρι».

Παράλληλα «στοχοποίησε» και τον νεαρό βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Τριαντάφυλλο, λέγοντας «Όσο για τον κ. Τριαντάφυλλο, που είπε ότι είμαστε λαθραίο κόμμα, θα ήθελα να του πω να μην βρεθεί ποτέ σε καμία γειτονιά του Κολωνού και τον βάλουν στο μάτι τίποτα Ρομά ή Αλγερινοί,γιατί έτσι όπως έχει και τρυφερή όψη, δεν θα τον γλυτώσουν ούτε τα επιχειρήματά του ούτε τίποτα».

Ο κ. Παναγιώταρος υποστήριξε ακόμη ότι «όταν γράφτηκαν τα άρθρα του Συντάγματος δεν υπήρχαν λαθρομετανάστες για να εισπράξει το σχόλιο του Προέδρου «ο νομοθέτης δεν είχε ιδέα ότι θα εισερχόταν στην Βουλή κόμμα που θα υπονόμευε το Σύνταγμα».

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου