Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

 ΙΔΟΥ Η ΣΩΤΗΡΙΑ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΜΨΗ

Εγώ ο Κώστας Τρύφωνος θερμοπαρακαλώ τούς πάντες, ιδιαίτερα τα παιδιά και τα εγγόνια μου να μεταδώσουν αυτήν την ανάρτηση προς πάσαν κατεύθυνση και προπάντων εις τους έχοντες εξουσία!

Η END διαθέτει 35 Δισ. ευρώ για την σωτηρία της Κύπρου.  Βεβαίως είναι πάρα πολύ καλό για να είναι αληθινό, όμως και μία μόνον πιθανότητα να υπάρχει να είναι πραγματικό, γιατί οι αρμόδιοι δεν το εξετάζουν?  Τι είναι αυτό που τούς εμποδίζει?  Τι είναι αυτό που τους φοβίζει?  Και ο λαός έχει δικαίωμα να ξέρει και αυτοί έχουν υποχρέωση να τον ενημερώσουν με ανοικτά χαρτιά και χωρίς μασημένα λόγια.

Μας παίρνει ο ποταμός και πρέπει να πιαστούμε από όποιο στήριγμα βρεθεί μπροστά μας.  Δεν έχουμε επιλογές ούτε για προτιμήσεις είδους σωτηρίας, ούτε για κάλυψη σε τυχόν ενόχους είτε ημέτεροι είναι αυτοί είτε αλλότριοι. 

Θερμοπαρακαλώ ξανά φροντίστε να φθάσει αυτό το κείμενο εις τα χέρια κάθε Έλληνα το γένος αν είναι δυνατόν.   

 

Μανώλης Λαμπράκης: Διαθέτουμε 35 δισ. ευρώ για να μην προδοθεί η Κύπρος!

Μόνο ο Κυπριακός λαός μπορεί να αποτρέψει την προδοσία και την υποταγή του στη Μέρκελ τόνισε ο πρόεδρος της END Μανώλης Λαμπράκης μιλώντας σήμερα από τη Νέα Υόρκη στο Ράδιο "Γάμμα" και τον Γιώργο Αναστασόπουλο. Ο κ. Λαμπράκης αποκάλυψε ότι χθες η END πρότεινε τη διάθεση ποσού 35 δισ. ευρώ στην Κυπριακή κυβέρνηση για να απαλλαγεί από την μέγγενη του eurogroup και αναμένει την απάντησή της. Ακούστε τι δήλωσε αναλυτικά στον Γιώργο Αναστασόπουλο.







4 σχόλια:

  1. "ΔΩΡΕΙΩΝ ΕΠΑΝΟΔΟΣ" ...προταση οσονούπω ... αναζητούνται οι καλύτεροι εντός και εκτός ΕΛΛΑΔΟΣ.. ΣΤΟΧΟΣ αλλαγή συντάγματος,, έξοδος απο ευρώ - ΕΕ, ειδικό δικαστήριο, για όλους και για όλα, (όπως αναστολή η κατάργηση βασικών κανονισμών ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ και ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ δημοκρατίας, πχ υπουργικά διατάγματα, νόμος περί απαγορεύσεως συγκεντρώσεων, χημικά, χρήση στρατιωτικού εξοπλισμού απο ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΚΑΤΆ ΔΙΑΔΗΛΩΤΏΝ-νομοταγών πολιτών κλπ..) κατάργηση νόμου περί ευθύνης υπουργών, με αναδρομική ισχύ 25 ετών, επί των γεγονότων 25 ετών... είσοδος ΕΛΛΑΔΟΣ με δικό της νόμισμα στις χώρες BRICS....ageanVelos@gmail.com.
    Απάντηση
  2. ΒΟΜΒΑ ΞΕΜΒΟΜΒΑ ΤΑ 35ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ 

    ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ!!!
    Απάντηση
  3. Αφού τους τα δίνουνε γιατί δεν τα παίρνουνε ? γιατί δεν μπαίνουνε καν στον κόπο να τα ελένξουνε και να σωσουνε την χώρα εφόσον είναι αλήθεια και αν είναι ψέμματα να εκτεθούνε οι Κύριοι της END και να πάνε φυλακή,απλά Πράγματα και πρέπει να τελειώνει αυτή η ιστορία σύντομα δεν γίνεται να κάνουν τους κουφούς ολοι οι πολιτικοί για το Θέμα.
    Απάντηση
  4. Κύριοι είμαι 80 ετών και οι γνώσεις μου και οι γνώσεις μου σε τούτο το μαυρογέριμον το διαδίκτυο είναι πενιχρές και δεν μπορώ αυτό το κείμενο να το διαδώσω. Κάποιοι η έστω και κάποιος που ξέρει ας το διαδώσει παντού.
    Ποιώ έκκληση διαδώστε το παντού. Απαιτείστε όσοι έχετε πρόσβαση. Στον Πρόεδρο, στους βουλευτές, στους υπηρεσιακούς παράγοντες, στους δημοσιογράφους, να ερευνηθεί το θέμα και να φθάσει στα αυτιά του λαού το αποτέλεσμα. Και φαντασιοπληξία να είναι και να υπάρχει έστω και μία στο εκατομμύριο να είναι πραγματικό γιατί να μην ερευνηθεί?
    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου