Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Δευτέρα, 28 Μαΐου 2012

Η διέλευση της Αφροδίτης θα φέρει αγάπη και φως


Η ανθρωπότητα βρίσκεται στα πρόθυρα ενός γεγονότος που θα μπορέσει να φέρει μία εκθετική αύξηση στην συνείδηση της ανθρώπινης φυλής. Μία πύλη πλησιάζει και έχουμε την επιλογή να αλλάξουμε συνειδητά ή να παραμείνουμε προσκολλημένοι στις παλιές μας συμπεριφορές και πεποιθήσεις. Πρόκειται για ένα φυσικό γεγονός που θα προσφέρει πνευματικές ευκαιρίες.
Η πύλη αφορά την διέλευση της Αφροδίτης στις 5 με 6 Ιουνίου 2012. Την ημερομηνία αυτή η Αφροδίτη θα διασχίσει τον ήλιο φέρνοντας μαζί ισχυρές ενέργειες που θα χρησιμοποιηθούν για τη δική μας ανέλιξη. Αν δώσουμε προσοχή στις πολλές αλλαγές που συμβαίνουν εντός και εκτός επιλέγοντας συνειδητά την απάντησή μας , μπορούμε να λάβουμε μέρος δημιουργώντας ένα νέο κύμα συνείδησης.
Αφροδίτη αντιπροσωπεύει την αγάπη του θεϊκού θηλυκού. Ο ήλιος θεωρείται ως η αρσενική πηγή ενέργειας που παρέχει θερμότητα και τροφή για τον πλανήτη μας. Καθώς η ενέργεια της αγάπης δένει με την ενέργεια του φωτός, δημιουργείται μία πύλη που μας επιτρέπει να ζήσουμε τη μετάβαση στο ότι είμαστε οντότητες φωτός με αγάπη. Πρόκειται για την πλήρη έκφραση της αγάπης και του φωτός που μπορούν να μας απομακρύνουν από τους φόβους μας και να ανοίξουν την πραγματική κατανόηση της ενότητας.
Αν επιλέξουμε συνειδητά να συμμετάσχουμε με τη δική μας εξέλιξη, απομακρυνόμαστε από την πραγματικότητα που βασίζεται στο διαχωρισμό και θα ξεκινήσουμε να κατανοούμε τη δύναμη της ανθρώπινης σκέψης και την πρόθεση για τη δημιουργία της πραγματικότητας που βιώνουμε. Η δύναμη της ενοποιημένης πρόθεσης παρουσιάστηκε στις 11 Νοεμβρίου 2011 καθώς όλοι οι άνθρωποι ανά τον κόσμο ένωσαν τις δυνάμεις τους για κάτι καλύτερο.
Ένα άλλο παράδειγμα ενότητας συνέβη τον Αύγουστο του 1987 κατά τη διάρκεια της αρμονικής σύγκλισης. Οι άνθρωποι άρχισαν να εστιάζουν τις σκέψεις τους για τη δημιουργία ενός πιο αρμονικού κόσμου. Η κοινή συμμετοχή των ανθρώπινων σκέψεων προκαλεί μία ισχυρή εστίαση των ενεργειών που συμβάλλουν στην αφύπνισή μας. καθεμιά από αυτές τις περιπτώσεις χρησίμευσε ως πύλη για να μας αναπτύξει. Πλέον πλησιάζουμε άλλη πύλη , αυτή της 6ης Ιουνίου 2012.
Οι ανθρώπινες προθέσεις που θα ενωθούν κατά τη διάρκεια αυτής της σύζευξης μπορούν να κάνουν μία σημαντική διαφορά. Η εστίαση στην Αφροδίτη μας δείχνει την σημασία στην εξέλιξη της καρδιάς. Μπορούμε να συμμετάσχουμε στο φως του σύμπαντος σε μία συνεχή ροή της ενέργειας που δύναται να δημιουργήσει μία διαφορετική και λαμπρή πραγματικότητα.
Όλα αυτά σχετίζονται με το ημερολόγιο των Μάγιας. Για να κατανοήσουμε πλήρως τη σύνδεση θα πρέπει να διορθώσουμε μία παρανόηση. Το ημερολόγιο αφορά την ενέργεια και όχι τον χρόνο. Η 6η Ιουνίου είναι η Γρηγοριανή ημερομηνία για την πύλη που δημιουργείται από το συνδυασμό αγάπης και φωτός. Παρότι το ημερολόγιο των Μάγιας έχει εξελιχθεί με ιστορικά μοτίβα και κύματα όπως εξήγησε ο Dr. Carl Calleman, τα μοτίβα αυτά δεν αφορούσαν το χρόνο. Σχετίζονταν πάντα με την ανθρώπινη αλληλεπίδραση και την ενέργεια.
Το τέλος των διαδοχικών εξελίξεων αυτών των ενεργειών συνέβη στις 28 Οκτωβρίου 2011. Μέχρι την άφιξη σε αυτό το σημείο δεν είχαμε τα μέσα να κατανοήσουμε το μεγάλο δώρο της συνδημιουργίας. Κάθε επιλογή που θα κάνουμε συλλογικά και ατομικά συμβάλλει στη δημιουργία της πραγματικότητάς μας. Έχουμε ήδη επιλέξει αρνητικά, επιλέγοντας να δούμε τη ζωή μέσα από το φακό του χρόνου. Το τέλος της διαδοχικής επεξεργασίας των ενεργειακών προτύπων παρέχει στην ανθρωπότητα την ευκαιρία να γνωρίσει όλες τις ενέργειες παράλληλα δείχνοντάς μας πώς να τις χρησιμοποιούμε για να δημιουργήσουμε μέσω υψηλότερων συνειδήσεων.
Το ημερολογιακό σύστημα των Μάγιας δόθηκε στην ανθρωπότητα από τους διαστρικούς μας αδερφούς για να κατανοήσουμε πως μπορούμε να συμμετάσχουμε στη συνδημιουργία της πραγματικότητάς μας. οι υπερήλικοι Μάγιας αναγνωρίζουν ότι οι πρόγονοί τους έλαβαν το ημερολόγιο από αστρικούς επισκέπτες. Όντα από τις Πλειάδες επισκέφθηκαν τον κόσμο μας για να μας διδάξουν πώς να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο.
Οι Πλειάδιοι έχουν μοιραστεί μαζί μας τη σημασία των ανθρώπινων προθέσεων και τις επιλογές που κάνουμε κάθε στιγμή. Μπορούμε να κάνουμε μία τεράστια διαφορά αν συγχρονίσουμε τις σκέψεις και τις προθέσεις μας σε αυτή την ευοίωνη ημέρα. Η ευκαιρία που μας δίδεται θα μας διευκολύνει να πλησιάσουμε τον ανώτερο εαυτό μας.

consciouslifenews / Μετάφραση Επιστημονικός


ΠΗΓΗ: Η διέλευση της Αφροδίτης θα φέρει αγάπη και φως http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/05/blog-post_2103.html#ixzz1w8i4y6lI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου