Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Δείτε το και ακούστε το παρακάτω βίντεο με ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ…

από Αναδρομές σε προηγούμενες ζωές την Πέμπτη, 29 Δεκέμβριος 2011 στις 1:07 π.μ.

από Αρίστανδρος Ανδρομέδειος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΕΡΙΚ ΣΤΙΣ 16.12.11 ΣΤΟ ΧΙΛΤΟΝ,

Το τρίωρο αυτό σεμινάριο είχε τίτλο την Ελλάδα, και βασιζόταν στις καινούριες πληροφορίες και ενέργειες που κατακλύζουν τελευταία την Γη και που ο Έρικ ελάμβανε σαν κανάλι, μαζί με πληροφορίες που του έδιναν κάθε τόσο οι ανώτεροι εαυτοί του μεγάλου πλήθους των συμμετεχόντων (οι οποίοι μπορούσαν και υπέβαλαν και ερωτήσεις γενικού ενδιαφέροντος). Από αυτό θα περιγράψω ορισμένα μόνον καινούρια στοιχεία (διότι τα περισσότερα τα έχω ήδη πει στις ιδιαιτέρες συνεδρίες που είχα με τον Έρικ και που περιέγραψα αναλυτικά πιο πάνω στην σελίδα μου αυτή), ενώ θα περιοριστώ μόνο σε ό,τι αφορά στην Ελλάδα, καθ ότι οι ερωτήσεις άνοιξαν και άλλα ενδιαφέροντα θέματα. Σημειωτέον πάντως ότι το σεμινάριο αυτό το ηχογράφησε ο Έρικ στο σύνολο του και το έβαλε σε 13 κομμάτια στο YouTube, που όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να το βρουν μετά τις 23.12.12 βάζοντας στο Google την φράση «Γιατί δόθηκε αυτή η ευκαιρία στην Ελλάδα». Επειδή η ηχογράφηση, λόγω οχλαγωγίας, δεν ήταν τόσο καθαρή, θα επαναληφτεί από το νέο έτος συνέντευξη του Έρικ στο ίδιο θέμα, που θα ληφθεί στο σπίτι του και θα μπει στο διαδίκτυο, για την όποια και θα σας ενημερώσω. Τέλος το προσεχές σεμινάριο του Έρικ προβλέπεται να γίνει τον Φεβρουάριο, οπότε αναμένεται να υπάρχουν καινούριες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την Ελλάδα.

Ξεκινώ λοιπόν από το γεγονός ότι μέσα στο 2011 ο κόσμος, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε όλο τον πλανήτη ανήκε σε δύο κατηγορίες, τους τριτοδιαστατικούς 3D (που κοιμούνται ακόμη σε "ύπνο βαθύ") και τους τεταρτοδιάστατους 4D, που έχουν αφυπνιστεί και κινούνται συνειδητά επιδιώκοντας την είσοδο τους στην πέμπτη διάσταση, οι οποίοι μάλιστα έχουν ανεβασμένες τις δονήσεις τους, με τα ευνοϊκά αποτελέσματα που δημιουργούν αυτές σε θέματα υγείας, νοοτροπίας, συναισθημάτων, κλπ. Το 2012 θα συνεχιστεί η ίδια κατάσταση, μόνο που η αναλογία των 4D συνεχώς θα αυξάνεται ενώ και οι δονήσεις τους θα ανεβαίνουν, με αποτέλεσμα τις τελευταίες ημέρες του 2012 να μην υπάρχουν 3D στον πλανήτη, ο οποίος θα έχει γίνει πεμπτοδιάστατος. Οι 3D μέσα στο 2012 είτε θα αφυπνιστούν (με την βοήθεια μάλιστα των εξωγήινων και των Αναληφθέντων Διδασκάλων, που θα έχουν κατέβει σε μεγάλους αριθμούς) και θα γίνουν 4D, είτε προσκολλημένοι στην υπάρχουσα κατάσταση και στα προνόμια που ενδεχομένως απολαμβάνουν, θα πεθάνουν από διάφορες αιτίες (καθ ότι δεν θα μπορούν με χαμηλές δονήσεις να επιβιώσουν σε ένα πεμπτοδιάστατο πλανήτη), ενδεχομένως δε αρκετοί να μεταφερθούν από τους εξωγήινους για να ζήσουν το υπόλοιπο της ζωής τους σε ένα υποανάπτυκτο τριτοδιάστατο πλανήτη του γαλαξία. Αυτά πιστεύω ότι έτσι θα γίνουν, και όποιος τα θεωρεί παραμύθια, κακό του κεφαλιού του. Το 2013 θα υπάρχουν δύο κατηγορίες κατοίκων, οι 4D που προαναφέραμε και οι 5D, που θα έχουν σιγά σιγά ανεβάσει τις δονήσεις τους στην πέμπτη διάσταση την οποία θα βιώνουν, και θα αρχίσουν να απολαμβάνουν τα "δώρα" που αυτή προσφέρει. Βεβαίως για να γίνουν πλήρως 5D θα απαιτηθούν πέντε ακόμη χρόνια (μέχρι το τέλος του 2017, αποκτώντας σταδιακά τα δώρα της τηλεκίνησης, της δυνατότητας υλοποίησης, κ.λπ. και τέλος του διακτινισμού), όμως το πότε θα τα αποκτήσουν και αυτό δεν θα τους νοιάζει, διότι τα πράγματα από τα μέσα του 2013 θα είναι πολύ άνετα, τόσο για τους 5D όσο και για τους 4D (που μέσα στον τρέχοντα ή τον επόμενο χρόνο 2014 θα γίνουν και αυτοί 5D), που θα ζουν μια μαγευτικά άνετη ζωή γεμάτοι υγεία και έχοντος καλυμμένες όλες τους τις ανάγκες. Μετά από την γενική αυτή τοποθέτηση του Έρικ για τον πλανήτη, προχωρώ με το τι θα γίνει με την Ελλάδα.

Στην ερώτηση "γιατί δόθηκε αυτή η ευκαιρία στην Ελλάδα" από τους εξωγήινους (και κατά την Δήμητρα και από τους Ολύμπιους) στο να είναι δηλαδή η πρώτη χώρα που θα σπάσει τα δεσμά της και θα απελευθερωθεί από την σκοτεινή ελίτ, ανεβαίνοντας ψηλά και αποτελώντας το ζωντανό παράδειγμα και για τις άλλες χώρες να την ακολουθήσουν αμέσως μετά, ώστε να ξεκινήσει το ντόμινο που αναμένουμε τόσο εμείς όσο και οι εξωγήινοι, η απάντηση που πήρε ο Έρικ από τις ανώτερες οντότητες είναι η εξής:

Η Ελλάδα επιλέχτηκε διότι οι "Έλληνες είναι ανέκαθεν απρόβλεπτοι στις αντιδράσεις τους, δεν υπακούουν εύκολα σε κανόνες, δεν ακολουθούν την κοινή λογική, και δεν μπορείς να τους υποχρεώσεις να μπουν σε καλούπια και κανονισμούς (όπως π.χ. εύκολα και αδιαμαρτύρητα θα έμεναν λαοί όπως ο Γερμανικός), και έχουν μάθει στο DNA τους να τα παίζουν όλα για όλα όταν στριμωχθούν. Έτσι θεωρείται πάρα πολύ πιθανόν να αρπάξουν την ευκαιρία και να κάνουν την αρχή, τώρα μάλιστα που για την επιτυχία αυτού του στόχου φρόντισαν οι ανώτερες δυνάμεις να στριμωχθεί η χώρα μας αρκετά. Σε σχετική ερώτηση που έκανε ο Έρικ σε κανάλια στην Αμερική, η απάντηση που πήρε είναι ότι η Ελλάδα θα αρπάξει την ευκαιρία, αλλά μόνον την τελευταία στιγμή όταν "δεν θα πάει άλλο". Άλλα κανάλια επίσης του είπαν ότι οι εξωγήινοι είναι υποχρεωμένοι να "στριμώξουν" την Ελλάδα ώστε να αρπάξει την ευκαιρία, διότι δεν έχουν πλέον χρόνο να προετοιμάσουν άλλη χώρα γι αυτό τον σκοπό. Τέλος σε ερώτηση γιατί δεν επιλέχτηκαν άλλες χώρες με παρόμοια νοοτροπία, η απάντηση είναι ότι τέτοιες χώρες υπάρχουν μεν, αλλά είναι φτωχές τριτοκοσμικές, που δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν το παράδειγμα, ενώ η Ελλάδα είναι χώρα Ευρωπαϊκή και (όσο και αν ακούγεται αυτό παράξενο) είναι μια πλούσια χώρα.



Και τώρα έρχεται η κρίσιμη ερώτηση του τι πρέπει να κάνουμε εμείς οι Νεοέλληνες (αποδεικνυόμενοι αντάξιοι των προγόνων μας), ώστε να αρπάξουμε την ευκαιρία, και μάλιστα όσο γίνεται νωρίτερα, για να απαλλαγούμε το ταχύτερο από τα δεινό που μας ταλανίζουν, στην οποία η απάντηση που πήρε ο Έρικ (εδώ και καιρό, προερχόμενη από όλες τις ανώτερες οντότητες που επικοινωνεί), όσο και αν εκ πρώτης όψεως μοιάζει εξωπραγματική και πολύ μεταφυσική, πιστεύω ότι θα πρέπει όλοι να δοκιμάσουμε την μέθοδο που προτείνεται με συνέπεια (όπως άρχισα ήδη να κάνω εγώ), και ελπίζω τα αποτελέσματα σύντομα να μας δικαιώσουν.

Το πρώτο, (και ίσως και το μόνο), πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να πάρουμε την δύναμη μας πίσω, που την έχουμε δώσει στους σκοτεινούς, βρίσκοντας έτσι το άλλο μέρος του εαυτού μας, χωρίς να χρειάζεται άλλο να «πιάσουμε πάτο». Δίνουμε την δύναμη μας στους άλλους με το να τους κατηγορούμε, θεωρώντας, (συνήθως και δικαίως) ότι αυτοί φταίνε για ότι μας συμβαίνει, θυμώνοντας και αγανακτώντας μαζί τους, μισώντας τους, ή ακόμη και με το να τους φοβόμαστε, γεμίζοντας έτσι τον εαυτό μας με αρνητικό συναισθήματα που κατεβάζουν τις δονήσεις μας και μας βγάζουν έξω από το μονοπάτι της Ανάληψης. Αντίθετα, όπως υποστηρίζουν οι ανώτερες δυνάμεις, αρκεί να κοιτάξουμε μέσα μας, (αντί να ψάχνουμε αιτίες έξω από εμάς), και να πούμε με πλήρη συνείδηση τις τέσσερεις μαγικές λέξεις:



«Άραγε μήπως φταίω εγώ»;



Δεν χρειάζεται να προχωρήσουμε σε αυτοκριτική, ή να προσπαθήσουμε να αναλύσουμε τις πράξεις μας και να τις συνδέσουμε με τα γεγονότα γύρω μας, ή να έχουμε οποιεσδήποτε ενοχές, αρκεί μόνο που διερωτηθήκαμε. Αν αυτό γίνει από έναν μεγάλο αριθμό κατοίκων της χώρας μας που να ξεπερνάει μια «κρίσιμη μάζα», τότε ως δια μαγείας, το σύμπαν θα μας ακούσει και θα ξεκινήσουν οι ανατροπές, με το να αλλάξουν καταστάσεις, να αντικατασταθούν οι φαύλοι διοικούντες από φωτεινούς τίμιους και ικανούς, κλπ., ώστε η χώρα μας να ανέβει ψηλά.

Ο Έρικ και οι σύμβουλοι του επιμένουν ότι δεν χρειάζεται τίποτε άλλο, απλώς να πούμε συνειδητά τις τέσσερεις μαγικές λέξεις «Άραγε μήπως φταίω εγώ:», και συγχρόνως να πάψει να μας απασχολεί έντονα το τι συμβαίνει έξω από εμάς, και να σταματήσουμε να κατηγορούμε και να εκνευριζόμαστε με τους άλλος, πράγμα στο οποίο βοηθά το να αποφεύγουμε να βλέπουμε ειδήσεις στα ΜΜΕ όπως εδώ και καιρό κάνει ο Έρικ. Στην ερώτηση αν δεν ασχολούμαστε με το τι συμβαίνει γύρω μας, μήπως έχουμε ακυβερνησία ο Έρικ απήντησε, μήπως τώρα δεν έχουμε; Στην ερώτηση και "τι θα κάνουμε όταν η εφορία ή οι δανειστές χτυπούν την πόρτα μας"; ο Έρικ απήντησε ότι αν ξεπεράσουμε την κρίσιμη μάζα, τότε ούτε η εφορία ούτε ο« δυνάστες θα μας επηρεάζουν και τα χρέη θα γίνουν "Delete" (που σημαίνει θα ακυρωθούν).

Ακόμη στην ερώτηση, ποια είναι η "κρίσιμη μάζα" δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση, εκτιμάται όμως ότι ένα μικρό ποσοστό συνειδητών πολιτών θα είναι αρκετό για να ξεκινήσουν οι αλλαγές που, όπως είπαμε, θα ανεβάσουν την χώρα μας ψηλά. Τέλος πιστεύω ότι και αν ακόμη τα ανωτέρω τα θεωρήσουν πολλοί ότι είναι απλώς "ιστορίες για αγρίους" (όπως εξ άλλου μοιάζουν να είναι και πολλά άλλα πράγματα στον μαγικό κόσμο της Χρυσής Εποχής που μπαίνουμε), θεωρώ ότι δεν χάνουμε τίποτα, όχι μόνο να τα δοκιμάσουμε όλοι πιστεύοντας στο θετικό αποτέλεσμα, αλλά και να ενημερώσουμε και να πείσουμε όσους περισσότερους γίνεται να κάνουν το ίδιο, ώστε να απαλλαγούμε το ταχύτερο από τα δεινά μας που όσο πάνε και σοβαρεύουν. Όσον αφορά σε μένα, μετά το σεμινάριο σταμάτησα να βλέπω ειδήσεις, να κατηγορώ και να εκνευρίζομαι, (όσον αφορά στον φόβο και την ανασφάλεια αυτό δεν τα είχα ούτως ή άλλως), και ώς εκ θαύματος αισθάνομαι ήδη πολύ καλύτερα, ακόμη και σε θέματα ενεργείας και τολμώ να πω και υγείας. Μήπως ήρθε πλέον η ώρα να το δοκιμάσετε και εσείς;

ΠΗΓΗ ... http://www.ericalexanderbooks.com/index.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου