Αν υπήρχαν μερικοί Κασινιδες θα αποτρεποταν η έκρηξη στο Μαρι!
Για ακόμα μια φορά μένω άφωνος από τις άσχετες μικροπολιτικές κομματικές αποφάσεις του προέδρου. Και λεω του προέδρου γιατί δεν έχω καμία αμφιβολία ότι πίσω από τις ενέργειες τις κυρίας πραξουλλας κρύβεται ο πρόεδρος.
Αποφάσισε πρώτα να φιμώσει και μετά να παροπλίσει ένα υπόδειγμα δημόσιου λειτουργού που ενεργεί για το πραγματικό δημόσιο συμφέρον τούτου του δύσμοιρου τόπου. Μήπως ο κύριος Κασσινης αποτελεί εμπόδιο στο μεγάλο φαγοπότι που προγραμματίζουν? Άκουω την υπουργό να δηλώνει ότι αναλαμβάνει η ίδια τις ευθύνες της, πως ακριβώς θα τις αναλάβει? Εάν ο τόπος πάθει ανυπολόγιστες οικονομικές ζημίες λόγω της ανεπάρκειας τις σε εξειδικευμένα θέματα και εξαιτίας δικών της επιλογών και λανθασμένων αποφάσεων θα κληθεί να πλήρωση έστω και ένα ευρω?
Το πιο πιθανό είναι να ακολουθήσει το προεδρικό παράδειγμα. Αλήθεια η αντίδραση όλου του υπόλοιπου πολιτικού κόσμου πια είναι? Μέχρι στιγμής η σιωπή την οποία φοβούμαι ότι θα μετατρέψουν σε χρυσό που θα εισρεύσει στα κομματικά ταμεία.
Πριν λίγες μέρες κάποιοι άγνωστοι αφαίρεσαν από νεοαναγειρόμενη οικοδομή μου τα καλώδια της ηλεκτρικής εγκατάστασης προκαλώντας ζημίες χιλιάδων ευρω για να τα πουλήσουν ως χαλκό μερικά ευρω......